Yritysten ja julkisten organisaatioiden avainhenkilöiden suorahaku- ja valmennuspalveluiden kysyntä jatkaa vahvaa kasvua valtakunnallisesti. Nyt näitä palveluita tuotetaan paikallisesti Rovaniemellä lappilaisille yrityksille.

Yritysten ja julkisten organisaatioiden avainhenkilöiden suorahaku- ja valmennuspalveluiden kysyntä jatkaa vahvaa kasvua valtakunnallisesti. Nyt näitä palveluita tuotetaan paikallisesti Rovaniemellä lappilaisille yrityksille.

Tuocon Oy:n laajensi toimintojaan Rovaniemelle viime vuoden lopulla. Tällä hetkellä Tuocon toimii seitsemällä paikkakunnalla. Lapin alueen partnerina aloitti Sami Mustonen. Hänellä on monipuolinen kokemus ja tausta eri toimialoilta ja avainhenkilötehtävistä sekä valtakunnallisesti, että kansainvälisesti. Vuosien työkokemus rekrytointialalta ja yli kymmenen vuoden kokemus esihenkilötyöstä, yrittäjyystausta, johtamisen maisterin koulutus sekä ammattiurheilija- ja ammattivalmentajakokemus antavat loistavat eväät tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä yritysten ja yksilöiden auttamiseksi.

Tuoconin palvelut pähkinänkuoressa

Tuocon on suomalainen suorahaku-ulkoistuspalveluita (interim) ja johdon valmennuksia tarjoava henkilöstöalan yritys, jonka menestys perustuu yhdistelmään vankkaa osaamista ja maailmanluokan asiakaspalvelua. Olemme edelläkävijä ja rohkea uudistaja, jonka asiakkaana on helppo olla.

Tarjoamme palveluita liiketoiminnan kasvattamisen, kehittämisen ja sopeuttamisen tarpeisiin – käsityön tarkkuudella. Me lupaamme tehdä aina hieman enemmän, yksilön ja yrityksen tavoitteet huomioiden.

Asiakassuhteemme ovat luonteeltaan pitkiä ja luottamuksellisia. Toimimme asiakkaamme kumppanina työelämän eri vaiheissa, mukana muutoksessa ja apuna johtamisessa. Luotamme rehelliseen tekemiseen, kokemukseen ja tutkittuun tietoon. Näistä syntyy lisäarvoa ja uusia menestystarinoita.

Mikäli avainhenkilöiden rekrytoinneissa on haasteita tai haluat minimoida niihin liittyviä riskejä tai esihenkilöt tarvitsevat valmennusta tuottavuuden ja toiminnan kehittämiseksi, niin olemme täällä teitä varten.

Tuoconin toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Sampokeskuksessa, Rovaniemellä.

Tervetuloa vierailulle!

 

Sami Mustonen

Partneri, Tuocon Lappi

0400 227 736

sami.mustonen@tuocon.fi

Rovakatu 30., 4. kerros

96200 Rovaniemi

 

Siirry sisältöön