LAPIN KAUPPAKAMARIN JÄSENTEN ETÄAAMUKAHVIT ALKAVAT 17.12.2021

kauppakamariAjankohtaista, Tapahtuma / Tilaisuus, Uncategorized

Kauppakamareiden tavoitteena on olla luomassa vapaata, vaurasta ja kilpailukykyistä Suomea. Lapin kauppakamarin toiminnassa tämä visio näkyy pohjoisen menestyksen tukemisena, verkostojen rakentamisena, aktiivisena vaikuttamisena ja pohjoisen elinkeinoelämän asiantuntijana toimimisena.

*****************************************************************************************************************************

TERVETULOA LAPIN KAUPPAKAMARIN JÄSENTEN ETÄAAMUKAHVEILLE

Etäaamukahvit ovat kauppakamarin jäsenille tarkoitettuja tilaisuuksia, joiden tarkoitus on mahdollistaa matalankynnyksen verkostoituminen sekä tarjota jäsenistölle tietoa elinkeinoon vaikuttavista ajankohtaisista tekijöistä ja tapahtumista. 

PE 17.12.2021 klo 9.00-10.00 LAPIN KAUPPAKAMARIN VIHREÄN SIIRTYMÄN ETÄAAMUKAHVIT

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan EU:n valmiuspaketista (Fit For 55) yhdessä Lapin kauppakamarin toimitusjohtajan Liisa Ansalan, Keskuskauppakamarin johtavan liikenneasiantuntijan Päivi Woodin sekä kansanedustaja Heikki Auton (kok.) kanssa.

Etäaamukahvin aikana kuulet esittelyn EU:n valmiuspaketista (Fit For 55). Mikä on EU:n valmiuspaketti Fit for 55? Ja miten valmiuspaketin oletetaan vaikuttavan tieliikenteeseen, meriliikenteeseen ja lentoliikenteeseen, sekä EU:n valmiuspaketin valmistelusta eduskunnan näkökulmasta.

ILMOITTAUDU 16.12.2021 mennessä

PE 28.1.2022 klo 9.00-10.00 LAPIN KAUPPAKAMARIN JÄSENTEN ETÄAAMUKAHVIT

Vuoden 2022 ensimmäisen etäaamukahvi tilaisuuden teemana on LAPIN KAUPPAKAMARIN TOIMINTA VUONNA 2022

Vuosi 2022 koostuu edunvalvonnan ja vaikuttamisen jatkamisesta vanhojen tuttujen painopisteiden kera. Vuoden aikana teemme työtämme entistä näkyvämmäksi ja panostamme jäsenarvon kehittymiseen. Kauppakamarin jäsenet muodostavat toimintamme perusrangan – kauppakamari on jäseniään varten.

Tervetuloa tutustumaan Lapin kauppakamarin toimintaan ja palveluihin sekä verkostoitumaan henkilökuntamme ja muiden jäsenten kanssa. Uusien jäsenten aamukahvit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Lapin kauppakamarin jäsenyritysten henkilöille. Myös pitempään jäsenenä olleiden yritysten edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

ILMOITTAUDU 27.1.2022 mennessä

Lisätietoja:

Tiina Ronkainen
Lapin kauppakamari
tiina.ronkainen @ chamber.fi
040 1817717