Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TI 2.3. HR-VUOSIKELLO, STRIIMI

maaliskuu 2 @ 08:45 - 13:00

420€ - 620€

Työskenteletkö HR-tehtävissä tai oletko siirtymässä niihin? Suunnitteletko tulevaa vuotta ja mietit, mitä kaikkea pitäisi saada aikaiseksi?

HR-vuosikellon laatiminen selkeyttää HR:n moninaista tehtäväkenttää ja helpottaa tehtävien hoitamista suunnitelmallisesti. Koulutuksessa käydään läpi HR:n vuoden tärkeimpiä tehtäviä yleisellä tasolla ja aikataulutetaan niitä työvuoden varrelle.

Aika: Tiistai 2.3.2021 klo 8.45- 13.00

Paikka: Oma tietokone

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu

Asiantuntija: Vice President, Helsinki Airport HR Hanna Skurnik-Järvinen, Finavia Oyj

Koulutuksessa HR-vuosikelloa käydään läpi esimerkkien valossa valiten vuosikellosta laajempaan esittelyyn muutamia tärkeimpiä HR:n tehtäviä. Pääpaino koulutuksessa on kokonaiskuvan luominen ja ideoiden antaminen.

Koulutuksessa on varattu aikaa myös osallistujien omille esimerkeille ja niiden pohjalta käytävälle keskustelulle. Voit halutessasi miettiä etukäteen omassa yrityksessäsi hyväksi havaitun HR-käytännön, jonka haluaisit jakaa muiden osallistujien kanssa.

HR-vuosikello -koulutuksen hyödyt:

  • HR-vuosikellon laatiminen selkeyttää HR:n moninaista tehtäväkenttää ja helpottaa tehtävien hoitamista suunnitelmallisesti
  • Saat eväät hyvän henkilöstöjohtamisen työkalun käyttöönottamiseen
  • Opit yhtenäistämään yrityksen toimintatapoja
  • Saat ideoita omaan työhösi.

Striimiin osallistuminen:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Hinta:
Jäsenetuhinta 420 €, hinta 620 €.
Hintoihin lisätään alv 24 %.​​​​​​​

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

​​​​​​​Lisätietoa:
Tiina Ronkainen
Lapin kauppakamari
puh. 040 18 177 17
s-posti: lapinkauppakamari@chamber.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 2
Aika:
08:45 - 13:00
Hinta:
420€ - 620€
Koulutusluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.kauppakamarikauppa.fi/koulutukset/hr-vuosikello-2-3-2021.html

Tapahtumapaikka

Webinaari