Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KESKUSKAUPPAKAMARIN SUURET PÄIVÄT 2022

1 elokuun - 30 marraskuun

15.9. SUURI LIIKENNEPÄIVÄ 2022 – Kilpailukykyä liikenteestä 

Logistiikan kustannukset ovat karkaamassa käsistä. Mistä löydetään ratkaisut yritysten kasvaviin logistiikkakustannuksiin? Liikennesektorin on viherryttävä, mutta päästövähennysten hintalappu on huomioitava päätöksiä tehtäessä. Meidän on varmistettava, että logistiikan kustannukset eivät karkota yrityksiä ja investointeja Suomessa.

29.9. SUURI VEROPÄIVÄ 2022 – Suomen suurin yritysverotukseen keskittyvä asiantujatapahtuma

Keskuskauppakamarin Suuri veropäivä järjestetään vuonna 2022 jo 35. kerran. Päivän asiantuntijaluennot syventyvät yritysten ja omistajien ajankohtaisiin verokysymyksiin. Lisäksi päivässä kuullaan hallituksen tuoreimmat verouutiset. Tapahtuma on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin verotuksen asiantuntijoille, yritysjohdolle sekä päättäjille.

4.10. SUURI OSAAJA- JA REKRYPÄIVÄ 2022 – Miten löydät tarvitsemasi osaajat ja ratkaiset osaajapulan?

Keskuskauppakamarin Suuri osaaja- ja rekrypäivä on yritysjohdolle sekä henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin ammattilaisille suunnattu ajankohtaistilaisuus. Tilaisuudessa etsitään ratkaisuja yrityksiä vaivaavaan osaajapulaan sekä käydään keskustelua siitä, kuinka onnistua rekrytoinneissa. 

12.10. SUURI KIINTEISTÖARVIOINTIPÄIVÄ 2022 

Päivän ohjelmaan sisältyy katsaus maailmantalouden yleisiin näkymiin sekä kiinteistömarkkinoihin Suomessa. Tilaisuus tarjoaa ajankohtaiskatsauksen kiinteistöalaan ja sen lainsäädäntöön mielenkiintoisten asiantuntijapuheenvuorojen kautta.

16.11. SUURI YRITYSVASTUUPÄIVÄ 2022

Keskuskauppakamarin Suuri yritysvastuupäivä on vuosittainen ajankohtaisfoorumi, jossa käsittelemme vastuullisuutta johdon näkökulmasta, pureudumme päivänpolttaviin vastuullisuusteemoihin ja haemme ratkaisuja kestävän liiketoiminnan haasteisiin.

30.11. SUURI OSAKEYHTIÖPÄIVÄ 2022

Vuoden 2022 osakeyhtiöpäivässä kuulemme ajankohtaiskatsauksen yhtiöoikeuteen ja corporate governanceen liittyvistä teemoista sekä perehdymme uudistuvaan kestävyysraportointiin. Lisäksi keskustelemme hallitusten monimuotoisuudesta ja kiintiödirektiivin vaikutuksista pörssiyhtiöihin sekä pohdimme yritysten oikeusturvaan liittyviä kehittämistarpeita.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1 elokuun
Loppuu:
30 marraskuun