Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

KE 24.2. PIDETÄÄN PYÖRÄT PYÖRIMÄSSÄ, WEBINAARI (JÄSENILLE MAKSUTON)

24.2.2021 @ 09:00 - 10:30

Vapaa - 280€

 

 

 

 

 

 

Miten yritys menee eteenpäin korona -kriisissä? Mitä keinoja ja mahdollisuuksia tarjoavat sopimusten ja rahoituksen järjestelyt? Miten yritys voi vastata koronahaasteisiin työoikeudellisin keinoin?

 WEBINAARI SISÄLTÖ:

Webinaarissa käydään läpi keskeisimpiä rahoituksen ja sopimusten järjestelymahdollisuuksia. Lisäksi webinaarissa pureudutaan myös käytännönläheisesti henkilöstön lomauttamiseen ja muihin työvoiman sopeuttamistoimenpiteisiin.

OHJELMA: 

Pandemian vaikutukset yritysten sopimuksiin ja keinot niiden järjestelemiseksi

 • Vuokrasopimukset ja niiden muutosmahdollisuudet kriisitilanteessa
 • Alihankintaketjun sopimukset ja kriisin vaikutus sopimuksiin, force majeure -ehdon soveltuminen
 • Sopimusjärjestelyistä

Pandemian vaikutukset rahoitussopimuksiin ja niiden uudelleenjärjestely kriisitilanteessa

 • Mahdolliset vaikutukset rahoitussopimuksiin
  • kovenantit, velallisen vakuutukset ja annetut sitoumukset
  • rahoitussopimusten irtisanomisperusteista
  • rahoituksen uudelleenjärjestely
 • Rahoitusmahdollisuuksista ja verotuksen joustoista

Miten yritys selviää pandemiasta työoikeudellisin keinoin?

 • Lomauttamisen perusteet
 • Lomautusmenettely poikkeussäännösten voimassaolon päättymisen jälkeen
 • Muut keinot henkilöstön sopeuttamiseen

ASIANTUNTIJAT:

Webinaarissa alustavat Eversheds Asianajotoimisto Oy:n osakkaat Kirsi Putkonen ja Kaija Pulkkinen


Kirsi Putkonen
on yrityskauppojen ja -järjestelyjen, yhtiöoikeuden sekä sopimus- ja kiinteistöjuridiikan asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus toimimisesta yritysten ja julkisyhteisöjen juridisena neuvonantajana niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yhteyksissä. Yhteistyösuhteet asiakkaiden kanssa ovat muotoutuneet pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi ja Kirsi toimiikin usean yrityksen säännönmukaisena juridisena tukena, erityisesti PK-sektorilla. Kirsin tapa tehdä työtä on käytännönläheinen ja liiketoimintalähtöinen.

Kirsi avustaa asiakkaita erityisesti yrityskaupoissa ja -järjestelyissä, kuten liiketoimintasiirroissa, osakevaihdoissa, sulautumisissa ja jakautumisissa. Hän on ollut mukana sadoissa eri järjestelyissä uransa aikana. Kirsillä on myös merkittävää kokemusta pääomasijoitustoiminnasta ja hän on toiminut usean pääomasijoitusrahaston neuvonantajana.

Sopimukset ja erilaiset sopimusjärjestelyt innostavat Kirsiä; hän on ollut laatimassa ja neuvottelemassa laaja-alaisesti liikejuridiikan sopimuksia koko uransa ajan. Toimialoista erityisesti ICT ja teknologiajuridiikan sopimukset ovat eräs Kirsin keskeinen toiminta-alue. Edelleen kiinteistöjuridiikka, kiinteistöjä koskevat kehityshankkeet ja kiinteistösopimukset ovat Kirsin ominta aluetta, samoin kuin niihin nivoutuvat rakennushankkeet.

Kaija Pulkkinen on kokenut, käytännönläheinen ja ratkaisuhakuinen työoikeuden asiantuntija. Kaijalla on laaja ja monipuolinen kokemus työoikeuden kaikilta osa-alueilta. Hän toimii neuvonantajana sekä yksityisen että julkisen sektorin työnantajille muun muassa erilaissa yritysjärjestelyissä ja liikkeen luovutuksissa, työ- ja johtajasopimusten laadinnassa, työsuhteiden päättämistilanteissa, yhteistoimintaneuvotteluissa sekä julkisen sektorin muutostilanteissa.

Kaijalla on vahva kokemus työoikeudellisten riita-asioiden hoitamisesta työnantajien asiamiehenä sekä taustastaan johtuen äärimmäisen vahva osaaminen työehtosopimuksista ja laaja tuntemus työmarkkinoiden pelisäännöistä. Kaija kouluttaa työoikeudesta niin yrityskohtaisissa kuin yleisissä koulutustilaisuuksissa.

Kaijalla on lisäksi laaja kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä ja yhtiöoikeudesta sekä julkisen sektorin vaativista yhtiöittämishankkeista. Kaija avustaa asiakkaita myös riidanratkaisussa, kiinteistöihin jakiinteistöjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoissa sekä julkisissa hankinnoissa.

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu tästä: https://www.lyyti.in/pidetaan_pyorat_pyorimassa_2021
(ilmoittautumiskoodi: pidetaan_pyorat_pyorimassa_2021)
(viimeinen ilmoittautumispäivä 22.2.2021)

OSALLISTUMISMAKSU: MAKSUTON jäsenille, 280€ normaalihinta.
Hintoihin lisätään alv 24 %. Seminaarin laskutamme tilaisuuden jälkeen.

LISÄTIETOJA

Tiina Ronkainen
Lapin kauppakamari
040 18177 17
tiina.ronkainen@chamber.fi

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kursseista perimme 50 % osallistumismaksun. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista kursseista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.2.2021
Aika:
09:00 - 10:30
Hinta:
Vapaa - 280€
Koulutusluokat:
, , , ,

Järjestäjä

Lapin kauppakamari
Sähköposti:
lapinkauppakamari@chamber.fi

Tapahtumapaikka

Webinaari