Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KAUPPAKAMARIN TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET SYKSY 2022

1 elokuun - 30 lokakuun

KAUPPAKAMARIN TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET SYKSY 2022

Lapin kauppakamari järjestää syksyllä 2022 eri teemoihin pureutuvia LIVE koulutuksia ja tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman kauppakamariverkoston etäkoulutuksia

 

LAPIN KAUPPAKAMARIN TAPAHTUMAT
28.9.2022 klo 14:00-15:15 Miltä Lappi näyttää päättäjien silmin?

Lapin kauppakamari teettää selvityksen keskeisten päättäjien ja vaikuttajien Lappi-mielikuvista. Tulokset valottavat, mitä mieltä päättäjät ovat Lapin elinkeinoelämän kehittymisestä, kasvua rajoittavista ja sitä mahdollistavista tekijöistä̈, ja mitä ajatuksia Lapin elinkeinoelämän uusi visio herättää.
Työtä varten Korkia Consulting:n asiantuntijat haastattelevat keskeisiä henkilöitä eri puolueista ja muita merkittäviä elinkeinoelämän vaikuttajia

Tule kuulemaan tulokset tuoreeltaan! 

Alustava ohjelma:

 • Tervetuloa! Liisa Ansala, toimitusjohtaja Lapin kauppakamari
 • Selvityksen keskeiset tulokset, Korkia Consulting
 • Mitä tulokset tarkoittavat Lapin elinkeinoelämälle? Liisa Ansala, Lapin kauppakamari
 • Kommenttipuheenvuoro Juho Romakkaniemi, toimitusjohtaja, Keskuskauppakamari
 • Kysymykset ja keskustelua

Selvitys ja webinaari on osa Growth through cooperation hanketta (EAKR) ja siinä tehtävää Lapin elinkeinoelämän yhteistä visiotyötä

7.10.2022 klo 9:00-9:50 Kamarikahavit – teema vahvistuu myöhemmin
4.11.2022 klo 9:00-9:50 Kamarikahavit – Kauppakamarien kansainvälistymisviikko – Ruotsin markkinat – Miten sinne pääsee?
2.12.2022 klo 9:00-9:50 Kamarikahavit – Lapin Kauppakamari tutuksi -tilaisuus

Toimitusjohtaja Liisa Ansala käy läpi mm. miten kauppakamari edistää Lapin elinkeinoelämän kehittymistä, miksi on tärkeää olla kauppakamarin jäsen, millaista vaikuttamistyötä teemme Lapin elinkeinoelämän puolesta, sekä kerromme myös mitä palveluita, tilaisuuksia ja koulutuksia tarjoamme jäsenistölle.

Tilaisuudessa on myös mahdollista esittää kysymyksiä Lapin kauppakamarin toiminnasta. Otamme vastaan myös palautetta toiminnastamme sekä mahdollisia kehittämisehdotuksia.

LAPISSA TOTEUTTETTAVAT LIVEKOULUTUKSET
4.10.2022 Arvonlisäverotuksen ajankohtaispäivät – Rovaniemi
5.10.2022 Arvonlisäverotuksen ajankohtaispäivät – Tornio

Arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus on yrityksen johdon ja taloushallinnon ammattilaisille suunnattu koulutus, jossa käsittelemme ajankohtaiset arvonlisäverotuksen muutokset. Tämän vuoden ajankohtaiskoulutuksessa pureudutaan arvonlisäverotukseen 1.7.2021 tulleisiin muutoksiin sekä mm. hyvinvointialueen arvolisäverotuksen muutoksiin. Lisäksi käydään läpi ajankohtainen oikeus- ja verotuskäytäntö myynnin verottamisen ja ostovähennyksien osalta.

8.11.2022 Perinteinen tili- ja veropäivä – Rovaniemi

Ajan tasalla pysyminen on jokaiselle yritysten taloushallinnosta vastaavalle tärkeää. Taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma kokoaa keskeiset tulossa olevat lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviiksi käytännönläheiseksi tietopaketiksi.

Ohjelmassa muun muassa

 • Verotuksen ajankohtaiskatsaus
 • Verotuksen uutta oikeuskäytäntöä
 • Ajankohtaista kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä

*****

TILAUS-, TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Koulutukset

 • Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuuden hintaan lisätään alv 24 %.
 • Ohjelmassa mainitut tarjoilut sisältyvät hintaan. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa meille ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Koulutuksien materiaali toimitetaan sähköisenä, ellei toisin mainita

Yleiset peruutusehdot lähikoulutuksiin ovat seuraavat

 • 13–7 vrk ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta, tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.
 • Lapin kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.
 • Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun lapinkauppakamari@chamber.fi. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
 • Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutumisen edellytyksenä on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Laskutuslisä

Muihin kuin verkkolaskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä (1.1.2022 alkaen) voimassa oleva laskutuslisä on 7 € (alv 0 %).

LISÄTIETOJA

Tiina Ronkainen – Palvelupäällikkö Lapin kauppakamaritiina.ronkainen@chamber.fi / 040-1817717

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
1 elokuun
Loppuu:
30 lokakuun