Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

29.9.2022 Modernin johtamisen -koulutus

29 syyskuun @ 08:30 - 12:30

370€ - 570€

Työ muuttuu, myös johtamisen on muututtava. Uudistumiskykyisen, tuloksellisen ja hyvinvoivan kulttuurin rakentaminen edellyttää modernia johtamista, uusia toimintatapoja ja rakenteita. Henkilöstöä sitouttava ja motivoiva työkulttuuri edellyttää hyvää johtamista, käytännön tekoja ja suunnitelmallista henkilöstön mukaan ottavaa kehittämistä.

Koulutus on käytännönläheinen, napakka ja vuorovaikutteinen, jossa käsitellään modernin johtamisen ja hyvän esihenkilötyön kulmakiviä sekä tutkitusti toimivan, muutosketterän ja uudistumiskykyisen organisaation rakentamisen edellytyksiä, toimivia menetelmiä ja hyviä käytäntöjä.

Pureudumme siihen, miten rakennetaan selkeät rakenteet, ketterät työskentelytavat ja käytännöt jatkuvaan oppimiseen ja henkilöstökokemuksien parantamiseen. Tuloksena tuloksellinen ja uudistuva toiminta, parempi johtaminen, sujuva työarki ja hyvinvoivat ihmiset. Saat inspiroivia eväitä ja toimivia työkaluja hyvään ihmisten, arjen sujuvuuden ja uusiutumiskyvyn johtamiseen ja kehittämiseen.

KENELLE?

Koulutus soveltuu esimies- ja johtamistyötä tekeville, joiden vastuualueella on muutoksen johtaminen, uudenlaisen toimintakulttuurin haltuunotto ja henkilöstöjohtaminen.

OHJELMASSA

Moderni johtaminen – uudistuva, tuottava ja hyvinvoiva yritys

  • SMART-analyysi (ennakkotehtävä)

Moderni johtaminen ja esihenkilötyö

  • Hyvän ja dialogisen johtamisen kulmakivet
  • Merkityksellisyyden ja kokemuksien johtaminen
  • Vahva ja kestävä työnantajakuva
  • Sitouttavan, luottamuksen ja turvallisen ilmapiirin rakentaminen

Yhdessä tekeminen, uudistuva ja muutosketterä kulttuuri

  • Uudistumisen esteet ja hidasteet
  • Työn kehittäminen yhdessä on parasta työhyvinvointia ja lisää tuottavuutta
  • Uudistumisen johtaminen ja muutosketterä kulttuuri
  • Muutoksen, kehittämisen ja jatkuvan oppimisen edistäminen
  • Työkalupakki

Yhdessä työskentely: osallistujien aitojen haasteiden ratkaiseminen yhdessä.

ASIANTUNTIJA

Kouluttajana toimii muutosarkkitehti, toimitusjohtaja Nina Lappalainen, Proinno Oy:stä, joka auttaa organisaatioita uudistumaan, strategiat todeksi ja rakentamaan parempia toimintatapoja, johtamista, työ- ja palvelukulttuuria ja työnantajakuvaa sekä mitattavia tuloksia.

Ninalla on yli 28 vuoden kokemus kehittämisestä sadoissa yrityksissä ja julkishallinnossa. Hän on mm. Excellence in Service -standardointiryhmän asiantuntijajäsen, Lean kehittäjä palveluorganisaatioissa ja Agile HR Certified Practitioner.

PAIKKA JA AIKA

29.9.2022 8:30-12:30 ROVANIEMI

HINTA

JÄSENETU HINTA: 370€ (+alv 24 %)
NORMAALI HINTA: 570€ (+alv 24 %)

(sis. koulutuksen, sähköisen aineiston, kahvit)

ILMOITTAUDU MUKAAN

viimeinen ilmoittautumispäivä 16.9.2022

TILAUS-, TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Koulutukset

Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Koulutustilaisuuden hintaan lisätään alv 24 %.

Ohjelmassa mainitut tarjoilut sisältyvät hintaan. Mahdolliset erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa meille ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutuksien materiaali toimitetaan sähköisenä, ellei toisin mainita

Yleiset peruutusehdot lähikoulutuksiin ovat seuraavat

13–7 vrk ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta, tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Lapin kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun lapinkauppakamari@chamber.fi. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Laskutuslisä

Muihin kuin verkkolaskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassaoleva laskutuslisä. Tällä hetkellä (1.1.2022 alkaen) voimassa oleva laskutuslisä on 7 € (alv 0 %).

LISÄTIETOJA

Tiina Ronkainen – Palvelupäällikkö Lapin kauppakamari
tiina.ronkainen@chamber.fi / 040-1817717

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29 syyskuun
Aika:
08:30 - 12:30
Hinta:
370€ - 570€