Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

10.12.2021 Tervetuloa elinkeinoelämän pyöreään pöytään – ROVANIEMI

10.12.2021 @ 09:00 - 12:00

Lapin kauppakamari on käynnistänyt työn, joka tähtää yhtenäistämään Lapin elinkeinoelämän viestejä. Näin pyritään tukemaan elinkeinoelämän kestävää kasvua jatkossa. 
Lapin kauppakamarin muutama vuosi sitten teettämän selvityksen mukaan päättäjät ja vaikuttajat Suomessa pitävät Lappia mahdollisuuksien ja ristiriitojen alueena. Lapin rooli taloudessa nähdään kasvavana ja yleisesti Lapin asiat kiinnostavat ja niitä halutaan kuulla. Selvityksessä todettiin myös, että viesteissä näkyy eri toimijoiden ja toimialojen väliset näkemyserot, ja viestien epäyhtenäisyys on myös osin heikentänyt viestien läpimenoa ja vaikuttavuutta.

 

 

Aika:           10.12.2021 klo 9-12, tilaisuuden jälkeen Lapin kauppakamarin tarjoama yhteinen lounas, jonka yhteydessä on mahdollisuus verkostoitua muiden osallistujien kanssa.
Paikka:        Rovaniemellä, täsmentyy

 

 

  • Mitkä ovat Lapin elinkeinoelämän yhteiset viestit, joiden pohjalta koko alueen tulisi yhdessä vaikuttaa?
  • Minkälaiset teemat korostuvat muiden alueiden vaikuttamisen kärkinä – mitä Lappi voisi ottaa niistä opiksi?

Lapin elinkeinoelämän kehittymisten kannalta tärkeitä valintoja, viestejä ja keskeisiä kehittämisen edellytyksiä ei ole selkeästi määritelty ja koottu yhteen paikkaan, vaan elinkeinoelämän asioita sivutaan eri strategiapapereissa. Lapin kauppakamari järjestääkin nyt alueen yrityksille pyöreän pöydän työstötilaisuuden, jonka tavoitteena on tunnistaa alueen toimijoiden kannalta keskeisiä viestejä Lapin elinkeinoelämän yhteisten vaikuttamisen viestien pohjaksi. Tilaisuus järjestetään osana Growth throught cooperation -hanketta (EAKR)

ILMOITTAUDU MUKAAN

Lisätietoa:
Tiina Ronkainen
Lapin kauppakamari
puh. 040 18 177 17
s-posti: lapinkauppakamari@chamber.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
10.12.2021
Aika:
09:00 - 12:00