Palvelemme sekä alueellisesti että valtakunnallisesti tarjoamalla yritysten käyttöön ja tueksi eri alojen asiantuntijoita ja muita yritystoimintaan liittyviä palveluja.

Kauppakamarit vahvistavat ja myöntävät vientiä varten ulkomaankaupan asiakirjoja, kuten ATA carnet–tulliasiakirjoja sekä Euroopan yhteisön yleisiä alkuperätodistuksia.

Liikeyhteyspalvelut on kauppakamarien jäsenyrityksille suunnattu KauppakamariVerkko, jonka avulla kasvatat kontaktiverkostoasi ja löydät uusia yhteistyökumppaneita. Kansainvälinen kauppakamarien verkko, World Chambers Network, on kauppakamarien jäsenyritysten liiketoimintoja edistävä sähköinen palveluverkko.

Tietopalvelut pitää sisällään KauppakamariTieto –palvelun, joka on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu varmistamaan, että työssä on käytössä on aina ajantasainen ja oikea tieto.

Keskuskauppakamarin ylläpitämiä asiantuntijapalveluita ovat HTT-tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Keskuskauppakamarin yhteydessä toimii välimieslautakunta, jonka välimiesmenettely on vaihtoehto yritysten riidanratkaisulle yleisissä tuomioistuimissa.

Keskuskauppakamarin ansiomerkki on vuodesta 1929 asti jatkunut arvostettu tapa palkita työntekijät ansioistaan.