Ladataan Events

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jari Parantainen: Palveluiden tuotteistaminen – live stream 11.3.2019

11.3.2019 @ 11:45 - 16:00

415€ – 515€

Suositun koulutuksen uusinta nyt myös live streamina!

Asiakkaasi ei tajua myyjiesi mongerrusta, palvelusi toimitus vaihtelee holtittomasti, valikoimastasi puuttuu napakka sisäänheittotuote – kuulostavatko oireet tutuilta?

Lääke löytyy tästä koulutuksesta, jossa saat vastaukset tärkeisiin kysymyksiin: mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa? Kuinka laadit törkeän lupauksen, joka todella toimii? Miten suunnittelet vastustamattoman sisäänheittotuotteen? Kuinka saat asiakkaan hyppäämään, kun sinä vihellät? Koulutuksen tarkempi ohjelma täällä. 

Tilaisuuden kouluttajana toimii Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen Noste Oy:stä. Jarilla on kokemusta yli 200 tuotteistusprojektista ja hänellä on takana tuhat vedettyä koulutusta. Lisäksi hän kirjoittaa Pölli tästä -blogia.

Osallistu tilaisuuteen helposti etänä omalta koneeltasi. Koulutus lähetetään suorana.

Hinta:

Jäsenetuhinta: 415,00 € + alv 24 % Normaalihinta: 515,00 € + alv 24 %

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen koulutukseen tästä. 

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse (09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi).

Ohje live stream -osallistumiseen:

Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Selaimeksi suosittelemme Chromea tai Firefoxia. Varmistathan myös, että organisaatiossasi ei ole estetty videoiden katsomista.

Järjestäjä:
Helsingin seudun kauppakamari ja Lapin kauppakamari

Tervetuloa koulutukseen! Rakennetaan tuotteestasi menestystuote.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11.3.2019
Aika:
11:45 - 16:00
Hinta:
415€ – 515€
Koulutusluokka: