Jäsenedut


Kauppakamarin kautta voitte vaikuttaa yrityksenne toimintaympäristöön ja elinkeinoelämää koskevaan lainsäädäntöön.
Saatte säännöllisesti ajankohtaisen ja tiiviin tietopaketin yritystoimintaan vaikuttavista tekijöistä, tietoa kauppakamarin vaikuttamistyöstä ja tietoa yrityksille suunnatuista tilaisuuksista Lapissa ja kauempana.
Maksuttomana jäsenetuna lakiasiainneuvonta. Kauppakamarin oma juristi neuvoo lakiasioissa puhelimitse ja sähköpostitse mm. työsuhdeasioissa.
Voitte hyödyntää yritystoiminnan parhaiden asiantuntijoiden toteuttamaa koulutusta yrityselämän eri aihealueilta. Jäsenenä saatte koulutusta normaalihintaa edullisemmin.
Kauppakamari myöntää mm. ATA carnet -tulliasiakirjat ja vahvistaa EY:n yleiset alkuperätodistukset.
Ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta ja merkittävästä työstä. Saatte Keskuskauppakamarin ansiomerkit jäsenhintaan.
Voitte tilata käyttöönne jatkuvasti päivittyvät ja selkeät tietopalvelut edulliseen jäsenhintaan.
Kauppakamarin kirjasarja tarjoaa tietoa niin johtamistaidoista, henkilöstöhallinnosta, yritysjuridiikasta kuin taloushallinnostakin.
Kauppakamari julkaisee vuosittain useita selvityksiä ja tutkimuksia mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta. Jäsenenä saat tärkeän tiedon heti käyttöösi.
Kauppakamarin verkostojen kautta tavoitat potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Kauppakamarit järjestävät paljon tilaisuuksia, joissa voitte tavata muita alueenne yritysten avainhenkilöitä. Tule mukaan!
Kauppakamarin kautta löydätte tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saatte myös tietoa välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston ja liiketapalautakunnan toiminnasta.

 Jäsenluettelo

Lajittele A-Z